Frizerie pentru caini si pisici

Cabinetul nostru veterinar ofera servicii de frizerie canina si felina. Cainii si pisicile dumneavoastra pot beneficia de urmatoarele servicii: tuns de confort si competitional, spalat si uscat, trimat si periat, cabinet veterinar Tazy Vet – cocker in frizerie toaletarea urechilor, unghiilor si glandelor perianale.

cabinet veterinar Tazy Vet - cocker in frizerie 3 - tbO simpla programare la frizeria din cadrul cabinetului veterinar Tazy Vet si cainele sau pisica dumneavoastra poate capata un nou “look”.

De asemenea ingrijirea regulata a parului si a pielii animalului aduce un plus de confort si igiena atat animalului de companie cat si proprietarului.

Printr-un tuns regulat se pot preveni urmatoarele probleme: naparlirea excesiva, afectiuni ale pielii si labelor sau se pot observa alte afectiuni care altfel ar trece neobservate.

Proprietarilor de pisici cu par lung care au totodata si copii mici le recomandam tunsul periodic al animalelor.

Cu ajutorul ustensilelor profesionale si cu o echipa de tineri entuziasti, la frizeria cabinetului nostru veterinar incercam sa facem ca stresul tunsului, spalatului si uscatului sa fie cat mai mic pentru cainii si pisicile dumneavoastra.

Va asteptam la frizeria cabinetului veterinar non-stop Tazy Vet, Str. Iosif Albu nr. 74, Bucuresti, sector 3, Balta Alba / Titan, in spatele magazinului Auchan (vedeti harta).