Echipa cabinetului veterinar Tazy Vet

cabinet veterinar Tazy Vet - medic veterinar Corneliu Simion - tbDr. Corneliu Simion, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti in anul 1999, lucreaza ca medic clinician si medic de ambulanta veterinara de peste 11 ani.

Specilizarile si numeroasele cursuri il recomanda ca unul din cei mai bine pregatiti medici din medicina generala si de urgenta veterinara.

Dr. Corneliu Simion are de asemenea si competente in ecografie veterinara si examen de laborator.

Dr. Mircea Razvan Zeta – medic veterinar specializat in chirurgie veterinara

cabinet veterinar Tazy Vet - medic veterinar Mircea Razvan Zeta - tbDr. Mircea Razvan Zeta este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti in anul 2004.

A lucrat inca din timpul facultatii in spitale veterinare, ca asistent si apoi ca medic generalist si in medicina de urgenta veterinara.

In urma cursurilor de perfectionare Dr. Mircea Razvan Zeta s-a specializat in chirurgie abdominala veterinara, traumatologie si ecografie abdominala.

cabinet veterinar Tazy Vet - medic veterinar Tudor Bogdan Ertatu - tbMedic veterinar, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti in anul 2006, dr. Tudor Bogdan Ertatu a absolvit cursurile de masterat cu specializarea Clinica si Farmacie in anul 2008 si are competenta in patologia animalelor exotice, medicina interna si chirurgie.

Ca medic veterinar a lucrat si a urmat numeroase cursuri de specialitate atat in tara, cat si in strainatate. Pasiunea si preocuparea pentru animale exotice l-au motivat sa aprofundeze aceasta latura a medicinii veterinare, experienta acumulata recomandandu-l ca unul din cei mai bine pregatiti medici in patologia si tratamentul pasarilor exotice, reptilelor, rozatoarelor si altor animale exotice.

cabinet veterinar Tazy Vet - medic veterinar Adriana Moise - tbMedic veterinar cu experienta, Dr. Adriana Luminita Moise este absolventa a promotiei 2005 (Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti).

Experienta Dr. Adriana Luminita Moise a fost acumulata in peste 10 ani de munca in diverse cabinete veterinare cu traditie.
 

Dr. Razvan Zamfirescu – medic veterinar

cabinet veterinar Tazy Vet - medic veterinar Razvan Zamfirescu - tbMedic veterinar, Dr. Razvan Zamfirescu este absolvent a Facultatii de Medicina Veterinara Spiru Haret in anul 2011.

Dr. Razvan Zamfirescu are competente ca medic veterinar generalist.

 

cabinet veterinar Tazy Vet - asistent Daniela Bajenaru - tbAbsolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti si a Masterului in animale de Companie si Sport, medic veterinar promotia 2014. Licentiata in histopatologia sferei ORL la animalele de companie. Este in echipa cabinetului veterinar non stop Tazy-Vet din anul 2011, lucrand in primii ani ca asistent veterinar. Datorita studiului are competente medicale in abordarea si diagnosticul patologiei dermatologiei veterinare, a medicinei veterinare de urgenta, medicinei interne, diagnosticul imagistic si de laborator clinic. Este un medic veterinar cu multa dragoste fata de animalele din cabinetul veterinar non-stop Tazy-Vet si-l recomandam cu incredere.

Dr. Scradeanu Catalin – medic veterinar

medic veterinar Scradeanu CatalinDr.Scradeanu Catalin este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara promotia 2014 .Este in echipa cabinetului veterinar non stop Tazy Vet din 2014 . Pasiunea fata de medicina veterinara veterinara si fata de animale il recomanda ca un bun profesionist.



Gabriela Ivan – asistent veterinar

asistent  Gabriela IvanAsistent veterinar, studenta anul IV si in primul an in echipa Tazy Vet . S a integrat foarte bine si promite sa performeze in ceea ce face .





 

Va asteptam la cabinetul veterinar non-stop Tazy Vet, Str. Iosif Albu nr. 74, sector 3, Bucuresti (zona Balta Alba / Titan, in spatele magazinului Auchan, vedetiĀ harta).