Aparatura si dotari veterinare

Serviciile medicale de calitate se realizeaza cu aparatura de calitate. De aceea am dotat cabinetul veterinar non-stop Tazy Vet cu aparatura de ultima generatie:

Ecograf Esaote-Philips

cabinet veterinar Tazy Vet - ecograf Aquila - tbProdus de divizia medicala Philips, ecograful “Aquila” a devenit alegerea principala a medicilor veterinari ce doresc aparatura de calitate.

“Aquila” este un ecograf portabil de inalta fidelitate, dedicat exclusiv practicii medicale veterinare, si poate efectua o gama larga de masuratori si investigatii in obstetrica-ginecologie, urologie, medicina interna si neonatologie, dar si cardiologie si ortopedie.

Microscop

cabinet veterinar Tazy Vet - microscop Premiere - tbPrin faptul ca lucreaza cu lumina rece, permite efectuarea unei game largi de analize in cabinetul nostru: examene microscopice de sange pentru identificarea parazitilor sanguini ca babesia si hemobartonella, examinarea firelor de par si raclatelor pentru identificarea parazitilor sau ciupercilor dermatologice, si multe alte analize.

Sala interventii chirurgicale

cabinet veterinar Tazy Vet - lampa scialiticaDe la “simplele” castrari pana la ortopedie, de la suturi cutanate pana la complexe interventii chirurgicale ale aparatului digestiv sau urinar, uretrostome, corpi straini sau torsiuni gastrice, toate se pot realiza in cabinetul veterinar Tazy Vet gratie unei sali de chirurgie echipata complet.

Combina fizioterapie

cabinet veterinar Tazy Vet - aparat de fizioterapie DuoterPlus - tbAparat de ultima generatie de fizioterapie caini prin electroterapie si laser-terapie, folosit in tratamentul problemelor articulare acute, cronice sau degenerative, problemelor de coloana, problemelor circulatorii periferice si managementul durerii.

De asemenea, putem trata o serie de afectiuni intre care inflamatii acute si cronice articulare, bursite, tendinite, probleme reumatoide, coxartroze, probleme musculare si managementul durerii.

Sala frizerie si toaletaj

cabinet veterinar Tazy Vet - sala frizerie - tbPe baza de programare, asiguram la cel mai inalt nivel tuns de confort sau toaletaj competitional, impreuna cu colaboratorii nostri specialisti in grooming.

Echipata complet, sala, sau mai bine zis salonul de frizerie, infrumuseteaza aspectul animalutelor dumneavoastra de companie.

Divizia Ambulanta veterinara

cabinet veterinar Tazy Vet - ambulanta veterinara 1 si 2 - tbUnul din primele servicii de acest gen din Bucuresti, ambulantele cabinetului veterinar Tazy Vet sunt complet echipate pentru a face fata situatiilor de urgenta ce pot aparea in viata animalelor dumneavoastra.

Medici cu experienta in domeniu vor asigura asistenta medicala specializata si le vor oferi ajutorul de care au nevoie in situatii de criza sau vor deplasa pacientii la cabinet, pentru investigatii suplimentare. De asemenea putem efectua tratamente in regim mbulatoriu si chiar ecografii la domiciliul clientului.

Aparat analize biochimie

cabinet veterinar Tazy Vet - aparat analize biochimie Reflovet Plus - tbUnul dintre cele mai performante aparate pentru analiza biochimica a sangelui, “Reflovet Plus”, produce rezultate rapide si precise pentru pacientii clinicii noastre.

Pe baza sistemului “biochimie uscata”, aparatul este astfel construit incat sa elimine eroarea umana, iar rezultatele sa fie rapide si exacte. “Reflovet Plus” este un analizor foarte flexibil, probele putand fi realizate din sange integral, ser sau plasma. Din aceste motive, Reflovet Plus ajuta medicii din cabinetul veterinar Tazy Vet in stabilirea unui diagnostic corect, precum si in eficienta tratamentelor.De asemenea, este foarte util in evaluarea starii de sanatate a pacientilor ce vor fi supusi interventiilor chirurgicale.

Unitate electrochirurgicala

cabinet veterinar Tazy Vet - aparat electrochirurgie Maravet - tbUnitatea electrochirurgicala “Maravet 150W” este un dispozitiv complex folosit in chirurgie. Este de un real ajutor in interventiile minore si medii, dar se dovedeste un instrument indispensabil si in operatiile laborioase ca de exemplul formatiunile tumorale foarte vascularizate.

Prin modulele PURE CUT se pot realiza incizii fine, in modulul BLENDED CUT se obtin incizii concomitent cu coagularea, iar in modulul CONTACT COAG, se obtine coagularea vaselor mici si medii din zona de contact. Modulul SPRAY COAG realizeaza coagularea instantanee a capilarelor multiple iar prin BIPOLAR COAG se obtine coagularea bipolara si microbipolara. De asemenea, unitatea electrochirurgicala dispune si de un sistem activ de protectie impotriva supraincalzirii, caderii tensiunii si sistemul NEMSY (Neutral Electrode Monitoring System), care sporesc siguranta pacientilor.

Aparat de detartraj cu ultrasunete

cabinet veterinar Tazy Vet - aparat de detartraj ultrasunete Blue Tech - tbAparatul de detartraj “Blue Tech” este un instrument indispensabil in igiena orala a cainilor si pisicilor.

Se cunoaste faptul ca lipsa periajului determina depunerea de tartru. Simplu de folosit si cu o eficienta dovedita, aparatul de detartraj “Blue Tech” curata tartrul depus la nivelul dintilor fara riscul lezarii gingiei animalelor dumneavoastra.

Va invitam la cabinetul veterinar non-stop Tazy Vet – str. Iosif Albu nr. 74, Bucuresti, sector 3 (zona Balta Alba / Titan, in spatele supermarketului Auchan, vedeti harta).