Cabinetul veterinar Yupi Vet Branesti jud Ilfov

Cabinetul veterinar Tazy Vet se extinde, dupa mai bine de trei ani de functionare. Identificand nevoia locuitorilor din Comuna Branesti (jud. Ilfov) pentru servicii veterinare, farmacie veterinara, frizerie si ambulanta si ca urmare a cererilor clientilor nostri din zona, ne-am hotarat sa deschidem un cabinet veterinar in Branesti, pe bulevardul medicul veterinar dr Laura Valculescu in cabinetul veterinar Yupi Vet din Branesti Ilfov I.C. Bratianu la nr. 76.

cabinet-veterinar-branesti-ilfov-medic-veterinar-tbLa cabinetul veterinar din Branesti asiguram atat serviciile de rutina (vaccinari, deparazitari, controale periodice), cat si serviciile veterinare necesare animalelor bolnave: consultatii, analize, ecografii, tratamente, sau interventii chirurgicale.

De asemenea, cabinetul nostru ofera si servicii de ingrijire veterinara cum ar fi cosmetica de confort, tuns profesional, spalat, toaleta unghiilor, urechilor si glandelor pentru caini si pisici.

In punctul farmaceutic din cadrul cabinetului veterinar puteti gasi toata gama de produse necesare animalelor de companie si celor domestice.

In cadrul cabinetului nostru functioneaza si un pet-shop cu mancare, diete si accesorii pentru animalele de companie, si cu produse pentru animalele de interes zootehnic.

Adresa cabinetului veterinar Branesti Ilfov

bulevardul I.C. Bratianu la nr. 76, comuna Branesti, jud. Ilfov

Programul cabinetului veterinar Branesti Ilfov

luni – vineri: 10.00 – 18.00
sambata: 10.00 – 13.00
duminica: inchis

Numarul de telefon al cabinetului veterinar Branesti Ilfov

mobil: 0758.10.90.09

In afara orelor de program, pentru urgente veterinare ne puteti vizita la sediul cabinetului veterinar non-stop Tazy Vet, situat pe strada Col. Iosif Albu nr. 74, sector 3 Bucuresti, langa Auchan Titan (vedeti harta), sau ne puteti contacta la numerele de telefon:

cabinet veterinar non-stop: 021.345.34.59
cabinet veterinar non-stop: 0758.10.90.06
ambulanta veterinara Tazy Vet: 0732.45.45.45